Nova Motorola Razr lansirana je u SAD

Motorola Razr 2019 je najsavremeniji sklopivi telefon koji je ujedno i povratak na jedan od najznačajnijih dizajna telefona svih vremena: originalni Razr V3 koji je predstavljen 2004. godine ... To je budućnost utkana u prošlost. Ali da li je ovo dovoljno da značajnije utiče na tržište?

Razr 2019. prilika je za razbijanje kalupa i istovremeno osporavanje pretpostavki ove industrije o tome kako bi budućnost smartfona mogla izgledati. Pretpostavili smo da će preklopljivi premostiti jaz između telefona i tablet računara tako što će se horizontalno razviti u širi ekran; Motorola preuzima druge ideje i otvara se otvarajući izduženi ekran osjetljiv na dodir, onaj koji je samo nešto duži od ekrana iPhone 11.

Dakle, ne, nemate mnogo više površine ekrana. Novost je u tome što možete da radite na njemu i ako je zatvoren, budući da je sa spoljne strane manji ekran služi za provjeru tekstova, poziva, muzike, e-maila.... slično kao i pregled koji biste dobili na pametnom satu. Ispod tog ekrana koji se brzo pregledava nalazi se zadnja kamera koja kada se Razr zatvara postaje selfie kamera, dok mali displej prikazuje šta gleda.

Prednost telefona je sto sklopljen ne predstavlja apsolutno nikakav problem da se nosi bilo gdje a pogotovu spakuje. (npr. komotno se smijesti u džep farmerki) A da ne spominjemo da je otvaranje telefona i njegovo zatvaranje (recimo, prekidanje poziva) jednako zabavno danas kao i nekad, kod starog Razr telefona.

Novi Razr može i hoće, okretati glave i on je nesumnjivo prijatan za upotrebu. Ali je i skup i košta tri puta više od početne cene Moto Z4. (Očekivana cijena za US tržište je 1500 dolara, tako da se u evropi ocekuje cijena od oko 1500 eura) Ta oznaka cijene odražava tehničke izazove za nesmetano funkcionisanje flip telefona u 2019. godini i uključivanje nekonvencionalnih djelova koje nećete pronaći u konvencionalnim pametnim telefonima.

Dosadno je jeftino. Ako želite biti na rubu stila, ali ne i specifikacija, Razr vrijedi provjeriti - i bar nećete morati da platite, onoliko koliko biste recimo platili Samsung Galaksi Fold.

Ovaj telefon se očekuje u prvom kvartalu 2020 god. da bude raspoloživ na našem tržištu, kao i na našem web shop-u.

Motorola Razr

 

 

 

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite ovdje. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Podešavanje privatnosti

Web analitika

Oglasi

Kolačići

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori komparacije