AMD-ov 64-jezgarni Threadripper 3990Ks stiže 2020. godine

Ako imate novca, 3D i video obrade će da "polete".

Čini se da je AMD potvrdio da će lansirati 64-jezgreni čip Threadripper 3990Ks negdje 2020. godine. U fokusu su kreativci a ne gejmeri. Kompanija nije objavila mnogo detalja, osim što je rečeno ,da će imati 64 jezgra i 128 treda, 288MB ukupne keširane memorije i da će trošiti 280 vata (TDP). Još uvijek ne znamo sve bitne cijene, mada možete očekivati da će koštati najmanje, nekoliko hiljada dolara (za USA tržište).

3990Ks će verovatno biti čudovišta u radnoj stanici. Svi čipovi Threadripper dizajnirani su ne za igranje, već za uređivanje video zapisa, 3D animaciju i druge poslove za kreiranje sadržaja. AMD u tom području ruši Intel, radeći bolje od  i9-10980KSE i i9-9980KSE u većini referentnih vrijednosti, a pritom troše manje energije.

Mi koristimo kolačiće da bismo razumjeli kako koristite veb stranicu i da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo. To uključuje personalizaciju sadržaja i oglasa. Kliknite ovdje da biste izmjenili ili otkazali pretplatu na kolačiće. Ako nastavite da pregledavate sajt ili zatvorite ovu poruku, vi pristajete na našu upotrebu kolačića.

Podešavanje privatnosti

Web analitika

Oglasi

Kolačići

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori komparacije