Netflix i HBO Go dobijaju konkurenciju – stiže nova platforma

Comcast korporacija i ViacomCBS Inc. objavili su formiranje partnerstva kroz koje će biti predstavljen novi pretplatnički servis videa na zahtijev (SVOD), dostupan u 90 miliona domaćinstava širom više od 20 teritorija Evrope.

"SkyShowtime će time objediniti decenije iskustva direktne korisničke ponude i vrhunski zabavni sadržaj, filmove i originalne serije iz NBCUniversal, Sky ViacomCBS portfolija brendova - uključujući i naslove sa Showtime, Nickelodeon,Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures i Peacock-a. Široka lepeza ponude će obuhvatiti sve žanrove i kategorije publike – uključujući rukopisne drame, programe za dijecu i porodicu, vodeće franšize, filmske premijere, domaće programe, dokumentarni/činjenično potvrđeni i brojni ostali sadržaj", navodi kompanija u zvaničnom saopštenju.

Očekuje se da će novi SVOD servis biti predstavljen tokom 2022. Dostupan će biti pretplatnicima u Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Danskoj, Finskoj, Mađarskoj, južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori, Holandiji, Severnoj Makedoniji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji i Švedskoj.

SkyShowtime će ponuditi preko 10,000 časova zabave priređenih od strane nekih od vodećih kreatora omiljenog sadržaja iz cijelog svjeta. Novi servis će predstaviti i premijerna prikazivanja, nove filmove i TV sezone svakog mjeseca, uz datoteku vanvremenskih ostvarenja, klasika i programa namjenjenih porodicama i djeci.

Više informacija o ponudi SkyShowtime servisa – uključujući i cijenu pretplate – će biti dostupno u predstojećem periodu.

 

Izvor: Tehnopolis (B92)

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite ovdje. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Podešavanje privatnosti

Web analitika

Oglasi

Kolačići

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori komparacije