Besplatna dostava

Poštovani klijenti,

 

U saradnji sa kurirskom službom „Montenomaks“, kupljenu robu isporučujemo na kućnu adresu (ili koju adresu navedete prilikom poručivanja robe), na teritoriji Crne Gore. Ukoliko vrijednost porudžbine prelazi 50,00 eura, usluga dostave će biti besplatna.

Isporuka porudžbine čija je vrijednost niža od 50,00 eura, biće naplaćena po važećoj cijeni od 3,00 eura kurirske službe „Monetnomaks“.(Plaća se kuriru, po dostavi)

Dostava se vrši isključivo u gradovima Crne Gore.

Svu robu koju poručite radnim danima (pon-čet) za dostavu kurirskom službom, stiže na Vašu adresu u roku 24h - 48h. (U zavisnosti kad je roba poručena).

*Vikendom se roba ne šalje i ne isporučuje, tako da sva roba koje je poručena  u toku petka do 16:00h, stiže na Vašu adresu u ponedeljak.

NAPOMENA:

Ako ste napravili više porudžbina tokom dana, bitno je da samo jedna od njih prelazi isnos od 50,00 eura, sve ostale porudžbine (na istu adresu) su besplatne.

 

Pored ove opcije, nudimo Vam i mogućnost EKSPRES dostave.

Sva roba koja se poruči do 12h, moguća je dostava istog dana na naznačenu adresu a u roku od 2 - 3 sata (posle 12h). Cijena usluge ekspres dostave je 3,00 eur. (Plaća se kuriru, po dostavi)

Ova usluga je trenutno moguća, samo za teritoriju grada -  Podgorica.

 

 

 

Mi koristimo kolačiće da bismo razumjeli kako koristite veb stranicu i da poboljšamo Vaše korisničko iskustvo. To uključuje personalizaciju sadržaja i oglasa. Kliknite ovdje da biste izmjenili ili otkazali pretplatu na kolačiće. Ako nastavite da pregledavate sajt ili zatvorite ovu poruku, vi pristajete na našu upotrebu kolačića.

Podešavanje privatnosti

Web analitika

Oglasi

Kolačići

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori komparacije