Najčešća pitanja

Kako mogu da platim proizvode u Click Computers shop-u?

Kupovina je moguća plaćanjem gotovinski, uplatnicom/virmanom, u shopu - karticama Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Kupujem za sopstvenu firmu. Da li mogu da platim sa računa firme?

Možete platiti sa računa firme. Potrebno je da u okviru načina plaćanja odaberete opciju virmansko plaćanje(ili plaćanje preko računa), popunite nalog za prenos i izvršite prenos sredstava, po prijemu profakture.

Da li mogu da poručim neki proizvod online?

Naravno, tu smo da Vam olakšamo u svakom pogledu. Poručivanje robe može da se obavi putem sajta, mail-a ili telefonskim pozivom. Ako se uplata evidentira na dan poručivanja, do najkasnije 14h, roba se istog dana šalje i sjutra dan je kod Vas.

U slučaju da iz nekog razloga roba ne može isti dan da se pošalje, prodavac će Vas na vrijeme obavijetiti o vremenu isporuke.

Načini plaćanja kod online poručivanja?

Trenutno načini plaćanja kada se roba poručuje online (ili mail-om / telefonski), je putem uplatnice ili gotovinom kuriru, po isporuci.

Kako mi poručena roba stiže na adresu i da li je poštarina uključena u cijenu?

Click Computers u saradnji sa firmom Montenomaks vrši isporuku robe po cijeloj teritoriji Crne Gore, svim radnim danima. Roba koja se poruci i posalje u petkom, stici ce na Vasu adresu u pondeljak.  Za pošiljke vrijednosti ispod 50€, kupac sam snosi troškove transporta. Za sve pošiljke vrijednosti preko 50€, cijena transporta je uračunata u cijenu artikla/proizvoda kojeg ste trgovali.

Da li mogu online da naručim proizvod, a da ga lično preuzmem?

Moguća je i ova opcija. Robu možete poručiti online ili putem telefona, a zatim je podignete u našem maloprodajnom objektu u periodu od 9:00 - 16:00h.

Greškom sam naručio proizvod ili sam odustao od kupovine.

Potrebno je samo da nas sto prije obavijestite (mailom, telefonom) da ste odustali od kupovine.

Rezervacije

Robu koju poručite čuvamo na rezervaciji 24 sata. Ako u roku 24 sata ne izvršite uplatu na naš račun, smatraćemo da ste odustali od kupovine i porudžbina će se stornirati. U ovom roku, roba na rezervaciji se čuva po cijenama koje su bile u trenutku Vašeg poručivanja, bez obzira da li se cijena u međuvremenu mijenjala(na više).

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite ovdje. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Podešavanje privatnosti

Web analitika

Oglasi

Kolačići

Možete da izaberete do 5 proizvoda za upoređivanje:

    Uporedi Zatvori komparacije